Vores ragdolls

Chili

DK Divas Diamonds Chili


Flot Fyr

SE* Lil’Magics Tiger Of Sweden


Alaska

Dk Divas Diamonds Alaska.

Alaska er fra vores eget opdræt, fra vores allerførst kuld. I daglig tale kalder vi hende vores “skæve skønhed”. Hun er så absolut bedårende – og hun ved det godt. Lige nu er hun stadigvæk killing og derfor skal der prøves grænser af. Hun er så glad for at have sin mor Donna i fred, at hun ikke skal dele hende med de 5 andre brødre hun havde.
Alaska skal på Show d. 23. og 24. Oktober, og vi er spændte på hvad dommerne syntes om hende. Vi syns jo selv hun er fantastisk.

se Alaska’s stamtavle

se Alaska’s shows


Donna

DK Misbirkendorf Octavia

Donna er født i oktober ’19. Donna er en super lækker pige med den sjoveste humor. Hun laver de sjoveste tosse-streger og hun elsker at putte i fodenden af sengen. Det er en komplet umulighed at lave noget husligt i hjemmet, hvis donna har besluttet at hun vil være med, hvilket gør opgaverne festlige i hende selskab. Hun er en absolut fornøjelse at dele hjem med.

Se Donna’s stamtavle

se Donna’s Shows


Tidligere katte


Diva

DK Tacanas Sweet Jazz

Diva er født i oktober ’17. Vi besøgte hurtigt opdrætter og udvalgte hende så vi kunne følge hende, og for hver gang vi besøgte hende forelskede vi os I hende mere og mere. Hun var en lille herlig killing som lagde lige så meget mærke til os, som vi gjorde med hende. Da vi fik hende hjem, blev tilknytningen kun stærkere, nu skal hun ligge I sengen mellem min mand og jeg hver aften og om morgnen kan vi finde hende I fodenden på en af børneværelserne. Hun er virkelig en del af familien som kommer løbende imod os ved hoveddøren og snakker til os.. om det er I sofaen, ved spisebordet, ja sågar toilettet så følger Diva med.

Der er altid liv og glade dage i huset sammen med hende.

Desværre er det ikke lykkedes for os at få Diva drægtig, derfor er hun nu blevet steriliseret.

Se Diva’s stamtavle


da_DKDansk